Daj daň dobrovoľne - Bieliková, Iveta
Prijatím zákona o daňových orgánov by sa už od 1. marca mala zmeniť organizácia daňovej správy. Stav nedoplatkov a suma vymožených nedoplatkov . Vývoj daňových nedoplatkov na Slovensku.