Prechod na trhovú ekonomiku a nevyhnutnosť zmien vo finančnej štruktúre podnikov v SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Vývoj a súčasný stav finančnej štruktúry slovenských podnikov. Vývoj celkovej zadlženosti aktív slovenských podnikov v období 1993-1998. Nevyhnutné predpoklady zlepšenia finančnej štruktúry slovenských podnikov.