Podnik na rozhraní tisícročí - Kassay, Štefan
Ukazovatele výkonnosti podniku svetovej triedy. Nevhodnosť súčasných ukazovateľov výkonnosti výroby. Rámec tém ukazovateľov výkonnosti podniku svetovej triedy. Sledovanie a meranie správnych ukazovateľov. Ukazovatele výkonnosti tlačiace podnik k svetovej triede. Perspektívy vo výkonnosti podniku svetovej triedy. Počítačom integrované podnikanie.