Banky a trvale udržitelný rozvoj: zahraniční zkušenosti - Francek, Jiří
Skúsenosti zahraničných bánk z hľadiska metodického prístupu k riadeniu environmentálneho rizika. Európska banka pre obnovu a rozvoj a jej záujem o problematiku udržateľného rozvoja a ekologickej politiky. Identifikácia, hlavné zdroje a riadenie environmentálnych rizík. Príklady zahraničných bánk.