Nad Asií se opět kupí krizová mračna - Němec, Petr
Prekonanie finančnej a menovej krízy v Ázii v rokoch 1997 a 1998. Pomalé ozdravovanie zapríčinené politickou nestabilitou a pomalým pokrokom reforiem.