Restrukturalizace slovenského bankovního sektoru a podnikové sféry - Kříž, Milan
Reštrukturalizcia a privatizácia bankového sektora - priorita vlády M. Dzurindu. Reštrukturalizácia podnikovej sféry. Proces likvidácie konkurencie neschopných a stratových podnikov. Úloha priamych zahraničných investícií.