Přehled základních sociálních a pracovněprávních předpisů platných ke dni 1. ledna 2001 - Přib, Jan
Prehľad obsahuje základné sociálne a pracovnoprávne predpisy platné k 1.1.2001 v Českej republike. (Príloha).