K vybraným aspektom štúdia na STU v Bratislave - Kostelník, Jan
Zisťovanie spokojnosti študentov jednotlivých fakúlt STU v Bratislave, s obsahom, rozsahom, a úrovňou výučby. Časové snímky činností študentov STU. Pomer prednášok, cvičení a odbornej praxe. Spokojnosť respondentov s výučbou predmetov, dotvárajúcich univerzitný charakter inžinierskeho štúdia na STU.