Zákon o burze cenných papierov - Chovancová, Božena
Od 1. novembra 2000 vstupuje do platnosti nový zákon č. 330/2000 Z.z. o burze cenných papierov, čím sa ruší doteraz platný zákon č. 214/1992 Zb. Definovanie burzy ako organizátora verejného trhu s cennými papiermi. Burzový obchod. Prijatie cenného papiera na burzu. Zverejňovanie kurzov. Štátny dozor.