Hmotné zabezpečenie ženy po prevedení na inú prácu - Matlák, Ján
Pracovné podmienky tehotných žien a matiek. Vyrovnávací príspevok v tehotenstve a materstve. Podmienky nároku na príspevok. Výška vyrovnávacieho príspevku.