Zlom vo vplyve - Tytykalová, Halka
V Slovenskej republike dochádza k vývoju nových vzťahov medzi dodávateľmi a obchodom. Problémy dodávateľov. TOP 10 dodávateľov rýchloobrátkového tovaru v SR. Vývoj tržieb TOP dodávateľov rýchloobrátkového tovaru na Slovensku. Zavádzanie maloobchodných resp. privátnych značiek. Plusy a mínusy výroby privátnych značiek z pohľadu dodávateľa. Myšlienka a realizácia ECR (Efficient consumer response).