Koncepcia vzdelávania vo verejnej správe
Zhodnotenie vývoja od r. 1996 a súčasného stavu zabezpečovania vzdelávania vo verejnej správe. Analýza realizácie koncepcie na základe uznesení vlády SR. Závery analýzy. Koncepcia vzdelávania vo verejnej správe - cieľ, východiská a princípy koncepcie. Modulová štruktúra obsahu vzdelávania. Funkčné vzdelávania. Zvyšovanie kvalifikácie.