Riadenie je na 90 percent remeslo, ktorému sa dá naučiť - Začková, Katarína
Rozhovor s V. Feckovou, expertkou na optimalizáciu výroby a bezpečnostný manažment. Podnikanie a problémy životného prostredia. Vzťah k životnému prostrediu súvisí s celkovou kultúrou vo firme. Efektívnosť a životné prostredie. Manažéri budú nútení akceptovať svetový trend - trvalú udržateľnosť. Postoje manažérov k životnému prostrediu. Vzdelávanie topmanažérov.