Siemens zatiaľ nehodlá zužovať corebiznis - Baťo, Rado
Zásadná reštrukturalizácia Siemensu v posledných troch rokoch. Hospodárenie Siemensu v posledných mesiacoch r. 2000 - zisk, tržby. Plánovanie rastu zisku aj tržieb v r. 2001. Finalizácia desaťbodového reorganizačného plánu, ktorý odštartoval v r. 1998. Jednotlivé divízie Siemensu. Pokrok v súčasnosti zaznamenáva oblasť energetiky, naopak v zložitej trhovej situácii je oblasť automobilovej techniky. Nosné piliere energetiky. Vývoj kurzu akcií Siemensu.