Zníženie základu dane z príjmov fyzických osôb o nezdaniteľné časti a hodnotu darov v roku 2000 - Zdrálková, Melánia
Základné kritériá a podmienky uplatňovania nezdaniteľných častí základu dane z príjmov fyzických osôb a možnosti odpočtu hodnoty darov na ustanovené účely vyplývajúce z ustanovenia par. 12 zákona ZDP. Základná nezdaniteľná časť. Nezdaniteľná časť na deti. Nezdaniteľná časť na vyživovanú manželku (manžela). Nezdaniteľná časť na invaliditu. Nezdaniteľná časť na ťažké zdravotné postihnutie.