Účetní a daňové otázky ztrát z úvěrů bank ve světě a v České republice - Jílek, Josef
Dokončenie z č. 12/2000. Situácia v ČR. Regulátor - ČNB - stanovuje vyššie požiadavky na tvorbu opravných položiek než sú daňovo uznateľné opravné položky. Daňové a regulačné zaobchádzanie s opravnými položkami a rezervami na straty z úverov v ČR.