Uplatňovanie DPH v stavebníctve - Kolembus, Anton
Špecifické postavenie stavebníctva, stavebných prác, dodanie stavby v zákone o DPH. Definovanie základných pojmov pre správnu aplikáciu zákona o DPH: predmet zdaniteľného plnenia a sadzba dane, miesto zdaniteľného plnenia, dátum uskutočnenia zdaniteľného plnenia.