Význam štatistických údajov v lesnom hospodárstve - Michalík, Igor
Reakcia na vystúpenie V. Oberhausera v NR SR pri prerokovaní Správy o lesnom hospodárstve v SR 2000, známej pod názvom Zelená správa. Situácia vo vlastníctve lesov k 31.12.1999. Informačný systém neštátnych lesov. Automatizované spracovanie najdôležitejších údajov obhospodarovania lesov. Využitie štatistických údajov. Budovanie spoľahlivého informačného systému lesného hospodárstva.