Trendy s viacerými formami štúdia - Dragulová-Faktorová, Danuša
Rozhovor s prorektorom pre vzdelávanie na Žilinskej univerzite s Ivom Čápom, CSc. Uplatnenie študentov ŽU v praxi. Iné formy vzdelávania na ŽU.