Daňová reforma priblíži Slovensko právu Európskej únie - Vechter, Juraj
Princípy pripravovanej daňovej reformy na Slovensku: presun ťažiska daňových príjmov z priamych daní na nepriame, posilnenie váhy daní majetkového typu, približovanie daňovej legislatívy predpisom EÚ (DPH, spotrebné dane), zavedenie štandardných princípov pri dani z nehnuteľnosti. Druhy daní na Slovensku (www.udr.sk).