Zmenky ako nástroj zaistenia pohľadávok - Čelko, Martin
Pojmové vymedzenie zmeniek. Druhy a formy zmeniek. Náležitosti zmenky. Splatnosť, prijatie a prevod zmenky. Vykonanie protestu. Zmenečné ručenie - aval. Možnosti použitia zmenky v praxi. Výhody a nevýhody zmenky.