Máte dostatok informácií o svojich zamestnancoch a svojej organizácii? - Lubelec, Libor
Význam dostatku informácií o potrebách, záujmoch, postojoch pre kvalitný personálny manažment. Monitorovanie situácie v pracovnej atmosfére a kvalite pracovného života pre zlepšenie efektívnosti fungovania organizácie. Záujem o hospodárske dianie v organizácii. Skúmanie šírky záujmu o hospodárske dianie v organizácii. Výber otázok a varianty odpovede.