Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva SR v r. 1999 z aspektu štatistických údajov - Křížková, Elena
Hodnotenie vývoja sociálnej situácie obyvateľstva SR v r. 1999 s využitím štatistických údajov. Makroekonomické súvislosti - miera inflácie, mininálna mzda, vývoj zamestnanosti, rozsah hmotnej núdze. Ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Sociálne zabezpečenie.