Finančný controlling a verejný sektor - Lauko, Marcel
Controlling ako jedna z najmodernejších metód riadenia podnikov. Organizácie a kompetencie controllingu. Controlling vo verejnom sektore. Miesto a úlohy finančného controllingu. Finančné plánovanie a prognózovanie. Controlling pracovného kapitálu. Controlling pohľadávok. Controlling zásob. Controlling priebežnej likvidity. Controlling krátkodobých prebytkov a schodkov likvidity. Finančná kontrola.