Vic i menej optimizmu - Tytykalová, Halka
Rozdielne názory ministerstva a podnikateľov na vývoj v stavebníctve. Objem stavebnej produkcie v bežných a v stálych cenách v roku 2001. Predpokladaný vývoj stavebnej produkcie. Bytová výstavba.