Zemětřesení v zemědělství
Kríza európskeho poľnohospodárstva by mohla otriasť spoločnou poľnohospodárskou politikou. Podpora poľnohospodárom vo vybraných krajinách. Výdaje spoločnej poľnohospodárskej politiky, podiely v percentách. Príjemci výdajov spoločnej poľnohospodárskej politiky.