Pracovný pomer dohodnutý na určitú dobu a jeho skončenie - Rybárová, Mária
Zákon č. 297/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce, novo upravil uzatváranie pracovného pomeru na určitú dobu. Príklady z aplikačnej praxe. Skončenie pracovného pomeru na určitú dobu.