Hospodárstvo vo svete - Kremský, Peter
Z obsahu: Silikónové údolie prešlo od cesnaku k internetovému priemyslu. Počítačoví giganti dominujú Silicon Valley. Silicon Valley sa nedá zopakovať, treba sa naň napojiť.