Sociální bydlení v Německu a v Polsku - Lux, Martin
Nemecký systém sociálneho bývania. Podpora výstavby sociálnych bytov. Získanie a nájomné v sociálnych bytoch. Sociálne bývanie v Poľsku. Reforma nájomného bývania. Nezávislí prevádzkovatelia nájomného bývania.