Zákon č. 446 z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov - Novotná, Eleonóra
Dokončenie z č. 2/2001. Úplné znenie novelizovaných paragrafov s komentármi.