Obchod pred rozvojom ekonomík - Pinter, Gejza
Po dvojročnej prestávke zasadala medzivládna Slovensko-maďarská komisia pre hospodársku spoluprácu. Prehľad slovensko-maďarských vzťahov. Vývoj zahraničného obchodu SR a MR. Komoditná skladba vývozu do Maďarska a dovozu z Maďarska. Skladba tovarových vývozov a dovozov. Pozitívna zmena v oblasti kooperácie spoločných investícií.