Účtovná závierka pre podnikateľov v prípadoch opravných položiek k majetku, mánk a škôd a dohadných položiek
Niektoré účtovné prípady, ktoré vznikajú pri zostavovaní účtovnej závierky. Opravné položky k majetku. Účtovanie mánk a škôd. Dohadné položky.