Zmeny v zdanení príjmov fyzických osôb po 1. januári 2001 - Minársky, Ján
Poukázanie na najdôležitejšie zmeny, ktoré nastali nadobudnutím účinnosti dvoch novelizácií zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, v porovnaní so zákonom platným do 31.12.2000 v časti upravujúcej zdaňovanie príjmov fyzických osôb.