Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 453/2000 Z.z. ...
Znenie vyhlášky MŽP SR č. 453/2000 z 11. decembra 2000, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia stavebného zákona. Táto vyhláška nadobúda účinnosť 1. januára 2001.