Postoje, ich formovanie, zmeny a vnímanie - Porvazník, Ján
Objasnenie základných postulátov súvisiacich s postojmi človeka. Vymedzenie pojmu postoj. Vplyv vzdelania na formovanie postojov. Zmena postojov. Teoretické vymedzenie pojmu vnímanie. Vonkajšie faktory, ktoré ovplyvňujú vnímanie. Modifikácia vnímania.