Určovanie tarifného platu zamestnancom zamestnávateľov rozpočtovej sféry vo vzťahu k osobitným stupniciam platových taríf - Rosenbergerová, Alžbeta
Určovanie tarifného platu zamestnancom v rozpočtovej sfére. Určovanie tarifného platu zdravotníckym zamestnancom. Uplatňovanie právnych predpisov upravujúcich systém určovania tarifných platov zamestnancov rozpočtovej sféry.