Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky č.80/1997 Z.z., ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre neziskové organizácie ...
Znenie opatrenia Ministerstva financií SR č. 80/1997 Z.z., ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby v znení opatrenia č. 21 798/99-92 v znení opatrenia č. 21 703/2000-92. Príloha č. 1 Účtová osnova pre neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby. Opatrenie nadobudlo účinnosť 1. januára 2001.