"Nová ekonomika" v EÚ na rozdiel od USA zatiaľ nefunguje - Mareček, Ján
Porovnanie ekonomickej situácie v tzv. novej ekonomike, ktorým je elektronický obchod Európskej únie s USA a Japonskom. Zamestnanosť v HT priemysle (High Techology) a v sofistikovaných službách v krajinách EÚ. Podiel HT priemyslu na celkovom priemysle.