Amnesty International - podoba, vývoj a postavení organizace v mezinárodních vztazích - Černá, Lucie
História vzniku nevládnej organizácie Amnesty International (AI). Štruktúra, mandát a formy činnosti AI. Pôsobenie AI v Českej republike. Spolupráca AI s inými organizáciami. AI a OSN. Rozhodovacia štruktúra AI. Štatút AI.