Národný program výchovy a vzdelávania - Reiselová, Eva
Z obsahu: Úspech reforiem v školstve závisí od financií, legislatívy a vôle uskutočniť ich. Učiteľ by mal patriť do slušnej strednej vrstvy. Národný program umožní rodičom ovplyvňovať kvalitu školy. Múdrosť je v tom, aby človek kvalitne žil. K projektu Milénium dostali autori vyše 700 pripomienok, k národnému programu ďalšie stále prichádzajú.