Změny ve struktuře průmyslu - Zeman, Karel
Vývoj českého priemyslu a zmeny v jeho štruktúre. Vývoj štruktúry produkcie a zamestnanosti v priemysle Českej republiky. Vývoj priemyslu a zmeny v jeho štruktúre vo vybraných krajinách strednej Európy a krajinách EÚ-15.