Vývoj a hlavní strukturální změny ve vnějších ekonomických vztazích české ekonomiky - Mesároš, Oldřich
Vývojové trendy českého zahraničného obchodu. Teritoriálna štruktúra českého zahraničného obchodu a jej vývoj. Vývoj tovarovej štruktúry českého zahraničného obchodu. Priame zahraničné investície. Základné charakteristiky zahraničného podnikania. Základné problémy českého zahraničného obchodu a náčrt východísk podpory vývozu.