Slovenská reklama má šancu predávať v zahraničí - Žiačiková, Barbora
Nastala situácia, keď sa slovenská tvorba nielen akceptuje, ale je o ňu záujem aj v zahraničí (reklamný spot na novú pohonnú látku OMV - slimák). Štyri slovenské reklamné agentúry prerazili svojimi výrobkami aj na zahraničné trhy. Cesta ako preraziť aj do zahraničia. Tendre na kampane bývajú tvrdé. Slovensko sa musí usilovať samo, slovenskú agentúru nikto sám od seba nepozve do tendra.