Prečo kontrola kvality audítorskej činnosti a ako ju robiť? - Polončák, Milan
Význam a kvalita auditu vo vyspelých krajinách. Novela zákona č. 228/2000 Z.z. o audítoroch stanovuje potrebu kontroly kvality audítorskej činnosti. Obsah smernice, ktorá by usmerňovala kontrolu kvality audítorskej činnosti - jednotlivé body. Kroky, ktoré by mali nasledovať po vykonaní kontroly kvality auditu.