Podnikateľská výnimočnosť: Realizácia podnikateľských cieľov - Hemmi, Jürg B.
Plánovanie projektov, ktorých cieľom je podnikateľská výnimočnosť. Popis metódy PDR (Plan Deploy Review = plánuj, rozširuj, preskúmaj). Prvky plánovacieho procesu. Proces realizácie alebo rozširovania. Proces preskúmania. Prednosti, ktoré prináša PDR pri projekte podnikateľskej výnimočnosti. Porovnanie s inými metódami realizácie cieľov. Zavádzanie PDR.