Regionálna politika - nová forma spolupráce - Polakovič, Ivan
V polovici marca 2001 vláda schválila návrh Národného plánu regionálneho rozvoja SR. Ciele, obsah a priority Národného plánu regionálneho rozvoja. Podiel HDP na obyvateľa z priemeru EÚ. Podmienky rastu HDP. Diferenciácia regiónov na Slovensku. Európska regionálna politika. Euroregióny v SR. Program regionálneho rozvoja v Európskom spoločenstve. Rozdelenie podpory z predvstupných fondov pre SR.