Nečakaný boom - Andrejčák, Tomáš
Vývoj objemu lízingu v rokoch 1994-2000. Konjunktúra lízingového trhu. Objem lízingu jednotlivých komodít v roku 2000. Podiel jednotlivých komodít na celkovom lízingu.