Vybrané problémy ekonomiky neziskových organizácií
Podstata a charakteristika neziskových organizácií. Podnikanie neziskových organizácií. Pojmové vymedzenie nadácie (zákon č. 207/1996 Z.z.). Neziskové organizácie poskytujúce verejnoprospešné služby (zákon č. 213/1997 Z.z.). Občianske združenia (zákon č. 883/1990 Zb.). Neinvestičné fondy (zákon č. 147/1997 Z.z.).