RCM2 - nový pohľad na manažérstvo základných prostriedkov v stredoeurópskom regióne - Horváth, Ladislav
Hľadanie cieľavedomého modelu pre manažérstvo základných prostriedkov, ktorý zlučuje nové techniky a vývoj do premysleného systému. Nové koncepty a postupy pre správu hmotného majetku. Manažment hmotných prostriedkov a RCM (Reliability Centred Maintenance). Postup podľa metódy RCM2. Proces voľby činností podľa metódy RCM2. Prínos RCM.