Aj pivo pozná mlynské kamene - Tytykalová, Halka
Diferencovaná spotrebná daň môže pomôcť udržať sa regionálnym značkám. Pivovary a výroba piva na Slovensku. Vývoj predaja piva slovenských pivovarov na tuzemskom trhu. Podiely spoločností na trhu. Proces reštrukturalizácie.